Startpunt 'stichting Weeskinderen in Rwanda'
stichting Weeskinderen in Rwanda
Hulpverlenen en delen vanuit het hart is de toekomst
Gratis boeken | Over de stichting | Resultaten Donaties en ANBI | Contact

Een welgemeende dank

Eersel, oktober 2012

Een welgemeende dank aan de oprichters van de Venco Groep, Cor en Han van de Ven, omdat zij onze stichting hebben uitverkoren bij de opening van de Venco Campus en hun relaties hebben uitgenodigd met het volgende verzoek:
“Uw aanwezigheid is ons meer waard dan geschenken. Wanneer u toch iets wilt geven, zouden wij een bijdrage voor de Stichting Weeskinderen in Rwanda zeer waarderen”.

De reacties zijn bovenverwachting en hebben als resultaat dat Cor van de Ven op 15 oktober 2012 symbolisch een cheque ter waarde van € 17.993,50 aan Ria van de Ven - Gijsbers van de Stichting Weeskinderen in Rwanda heeft overhandigd. Dit bedrag is de totale opbrengst van het cadeau van het eigen personeel, als ook contante giften tijdens de openingsdagen en alle bedragen die vrienden en zakelijke relaties hebben geboekt op de rekening van de Stichting Weeskinderen in Rwanda.

Deze geweldige financiële ondersteuning zal worden besteed aan uitbreiding van het project: Schoon Drinkwater in het bisdom Nyundo in Rwanda.

Alle gulle gevers onze Hartelijke Dank!

Stichting Weeskinderen in Rwanda

Een kleine 300 mensen hebben hun weg naar De Muzenval in Eersel gevonden.


terug naar boven | terug naar voorpagina


Copyright ©2004-2021 stichting Weeskinderen in Rwanda www.weeskindereninrwanda.nl K.v.K. nummer te Eindhoven 17128822