Startpunt 'stichting Weeskinderen in Rwanda'
stichting Weeskinderen in Rwanda
Hulpverlenen en delen vanuit het hart is de toekomst
Gratis boeken | Over de stichting | Resultaten Donaties en ANBI | Contact

Uitnodiging!

Eersel, maart 2009

Elk jaar in mei organiseert het Eerselse “Krankjorum” een groot muziekfestijn voor blaaskapellen op de Eerselse Markt, dit jaar op zondag 10 mei. Vast onderdeel: een loterij voor een goed doel, dit keer  “Weeskinderen in Rwanda” met het project “Eet en leef gezond”.

De loten kosten 1 Euro per stuk en zijn vanaf begin april verkrijgbaar via Ria v.d. Ven, tel. 0497- 515394.
Natuurlijk worden ze ook op de muziekdag zelf verkocht. Een bezoek aan de Eerselse Markt op 10 mei (tevens  moederdag)  is zeer aan te bevelen. Op diverse podia spelen de muziekgezelschappen dat het een lieve lust is.

Wij hebben die dag een voorlichtingsstand over het project “Eet en leef gezond” en onze andere activiteiten in Rwanda. En natuurlijk kunt u dan ook loten kopen en kans maken op prijzen als Wii-spelcomputer, een jaar lang gratis fitness, navigatiesysteem, MP3 speler, golf-clinic voor 4 personen, dinerbonnen enz.

En wilt u actief bijdragen aan het slagen van loterij en festival? Wij vragen nog man- of vrouwkracht om op die dag loten te verkopen en/of te helpen met het assisteren bij de toegangen naar het Marktgebied.    Bel Ria (0497 - 515394) of Hans van Lierop. Voor meer informatie over het project natuurlijk op deze site.


terug naar boven | terug naar voorpagina

Copyright ©2004-2021 stichting Weeskinderen in Rwanda www.weeskindereninrwanda.nl K.v.K. nummer te Eindhoven 17128822