Startpunt 'stichting Weeskinderen in Rwanda'
stichting Weeskinderen in Rwanda
Hulpverlenen en delen vanuit het hart is de toekomst
Gratis boeken | Over de stichting | Resultaten Donaties en ANBI | Contact

Nieuwjaarswens 2010

Eersel, 10 januari 2010

Beste Mensen,

Graag wensen wij u het allerbeste toe in 2010, met name een goede gezondheid. We hebben in 2009 heel veel steun van veel mensen gekregen: in de vorm van giften, bemoedigende woorden en persoonlijke inzet voor de noden van weeskinderen, weduwen en arme mensen in Rwanda. Daarom onze welgemeende dank.

Reeds 15 jaar bieden wij hulp in Rwanda. Ook dit jaar zullen wij ons weer enthousiast inzetten om het leven en de gezondheid van de arme bevolking te verbeteren. Samen met de mensen in Rwanda werken we aan zinvolle en haalbare projecten: geiten, groentezaden, het succesvolle voorlichtingsproject "Eet en leef gezond” en de aanleg van schoon drinkwater voor de kinderen en omgeving in Rugaragara.
Bovendien vieren we in oktober het 10 jarig bestaan van onze stichting. Via  de nieuwsbrief en deze website zullen wij u op de hoogte houden van onze projecten en de activiteiten. Wij vertrouwen erop dat u ons blijft steunen zodat 2010 een succesvol jaar wordt.Copyright ©2004-2021 stichting Weeskinderen in Rwanda www.weeskindereninrwanda.nl K.v.K. nummer te Eindhoven 17128822